Infiltrată de Bill Gates și China, OMS, unul dintre principalii tartori ai pandemiei și a campaniei de vaccinare care a urmat, lucrează în prezent pentru a fi autoritatea determinantă pentru toate țările membre în probleme de sănătate, intersectându-se în aceste zile și cu criza războiului din Ucraina.
Derapajul ministrului de externe al Germaniei, Annalena Baerbock, a trezit îngrijorări. Aceasta părea a fi afectată grav de criza războiului, când a vorbit public despre faptul că Germania era în război cu Rusia, făcându-l pe cancelarul german Olaf Scholz să promită public că va face orice pentru a preveni un război Rusia NATO.
Ministrul german de externe tocmai a spus ce mulți oficiali cred despre razboiul din Ucraina
Stefano Sannino, secretarul general al Serviciului de acțiune externă al UE, a reiterat această declarație și a mers mai departe:
Rusia se află acum într-un război împotriva NATO și a Occidentului, a declarat șeful apărării Uniunii Europene, Stefano Sannino, când Canada a devenit a 12-a țară care a trimis tancuri în Ucraina.
Ca urmare a inflamării dicursului public referitor la războiul din Ucraina, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat că țările lumii ar trebui să depoziteze medicamente împotriva radiațiilor în cazul unui război nuclear. Agenția de sănătate a ONU a actualizat lista medicamentelor pe care serviciile de sănătate ar trebui să le aibă la îndemână în „urgențele radiologice și nucleare”. Noile linii directoare ale OMS iau în considerare scenarii precum „urgențele radiologice sau nucleare la centralele nucleare” și „utilizarea deliberată a materialelor radioactive cu intenții rău intenționate”, scrie The Telegraph.
Escaladarea războiului din Ucraina vine după ce SUA și UE merg pe mâna lui Zelensky care a interzis de facto negocierile de pace. Se poate presupune că SUA vor urmări un război total – inclusiv utilizarea armelor nucleare – împotriva Rusiei atâta timp cât acesta va fi purtat în Europa și doar țările europene suferă, printre care și Româmia, care e la 2 pași de front.
Numai Ungaria pare că vrea pace
Ungaria a sugerat că țările occidentale s-au „îndreptat” către participarea activă la conflict. Prim-ministrul Viktor Orban, care este atacat constant din partea UE pentru politicile sale naționaliste, a spus că Occidentul ar trebui să „vizeze o încetare a focului și discuții de pace” în loc să înarmeze Ucraina.
Până astăzi, Ungaria refuză să trimită arme în Ucraina. Nici nu participă la sancțiuni precum înghețarea achizițiilor de gaze și petrol rusești. Orban exclude categoric să se lase vreodată atras în războiul împotriva Rusiei, atâta timp cât este prim-ministru al țării sale.
Între timp, amiralul Rob Bauer, cel de-al 33-lea președinte al Comitetului militar al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), a declarat pentru RTP că NATO este pregătită pentru război împotriva Rusiei.
Nu trebuie să uităm niciodată cine sunt cei ce susțin și încurajează de bunăvoie războiul în loc să îndemne la negociere și prudență. Dacă într-adevăr izbucnește un război mondial sau chiar un război nuclear, toți aceștia vor fi complici și trebuie să-i facem să răspundă. Dacă vom trăi.