Cine va supravietui ruletei rusești, Occidentul sau Rusia?

by | 12 Apr 2023 | Social

Trăim vremuri neobișnuite în care necunoscutul este în același timp interesant și înfricoșător. Interesant pe termen lung, dar destul de infricosător pe termen scurt. Toate imperiile mor în cele din urmă și suntem în faza terminală a Noii Ordini Mondiale, care nu își va reveni după jocul de ruletă rusească pe care l-a jucat în Ucraina. In acest moment se dau bătăliile finale, nu știm durata lor dar au inceput pe multe fronturi șî se va lupta până la “moarte”.

Conceptul Noua Ordine Mondială este pur și simplu dorința unui număr mic de oameni, bancheri, politicieni care doresc să conducă din punct de vedere economic și politic întreaga planetă ca o singură familie fericită. Din nefericire pentru ei, băncile care au jefuit lumea prin intermediul dolarului american sunt acum amenințate de hiperinflație, pentru că nu se pot tipări bani la nesfărșit pentru a acoperi cheltuielile absurde pentru a susține războaie pentru petrol, resurse, influență la care se adaugă și costul socialismului. Pentru a preveni această hiperinflație, s-a profitat de Covid-19 – nu spun ca l-au creat special pentru ca nu vreau să fiu catalogat ca și conspiraționist – mass-media împinând pe oameni să se izoleze voluntar prin frică și teroare. Unii și-au pierdut locurile de muncă, companiile dau faliment, panica a creat o prăbușire bursieră care a golit portofelele și a secat activele, ducând la scoaterea de pe piață a câteva trilioane de dolari virtuali pentru a elibera presiunea asupra monedei americane.

Occidentul nu a putut să vadă prăbușirea sistemului dupa ce a dominat 95% din planetă după căderea Uniunii Sovietice. Se părea că nimic nu le-ar putea opri misiunea supremă de a-și îndeplini visul orwellian: distrugerea câtorva țări din Orientul Mijlociu și obținerea controlului total asupra pieței mondiale a petrolului, ultima piesă din puzzle-ul lor.

Când Vladimir Putin a preluat conducerea Rusiei, nu era niciun semn că s-ar descurca mai bine decât iubitorul de vodcă pe care îl înlocuise. Un fost ofițer KGB părea o alegere mai mult condusă de nostalgie decât de ideologie, dar Putin avea mult mai multe atuuri: patriotism, viclenie, dispreț față de Noua Ordine Mondială, dar mai presus de toate, a întruchipat reîncarnarea ideologiei ruse de mult pierdute a independenței politice și economice totale. Pentru că adversarii săi au colonizat plateta prin dominație militară, Putin știa că trebuie să construiască o mașinărie militară invincibilă cu bani puțini. Și a făcut-o. A venit cu diferite tipuri de rachete hipersonice care nu pot fi oprite, excelente sisteme defensive aeriane, sisteme electronice de bruiaj și unele din cele mai bune avioane din lume. Apoi, pentru a se asigura că un război nuclear nu ar fi o opțiune, a venit cu lucruri ca Sarmat, Poseidon și Avangard, toate de neoprit și capabile să distrugă orice țară.

Chiar dacă occidentul a plafonat prețul petrolului rusesc, în acest moment Moscova, cu ajutorul Beijungului, controlează acum atotputernica piață a petrolului, resursa energetică inevitabilă care lubrifiază economiile și armatele, în timp ce NATO nu poate decât să privească, fără niciun mijloc de a o recupera.

În timp ce occidentul muncea din greu la persecutarea lumii în timpul Covid și la crearea unei criptomonede virtuale prin care să poată controla populația prin controlul activelelor, Putin și-a scos revolverul pentru a începe ruleta rusească iar occidentalii s-au incins acum în horă apăsând în draci pe trăgaci.

Etichete: Putin

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading