Mâncați „ze bugz”! Insecte măcinate vor fi în orice aliment și nici nu veți ști

by | 1 Feb 2023 | Social

Un aditiv alimentar făcut din pulbere de greieri a început să apară în alimente, de la pizza, la paste și cereale în întreaga Uniune Europeană.

Greierii de casă sunt în meniul europenilor de pe tot continentul, fără ca marea majoritate a acestora să știe că se află acum în mâncarea lor.

Ca urmare a deciziei UE de a aproba greierele pentru consum uman, care a citat avizul științific al Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară, aditivul este sigur de utilizat într-o gamă întreagă de produse, inclusiv, dar fără a se limita la, gustări, pizza și paste, pâine și chifle, biscuiți, sosuri, preparate din carne și supe, batoane de cereale, mâncăruri pe bază de legume și produse de cofetărie cu ciocolată.

Dar nu vă faceți griji, deoarece greierii trebuie mai întâi verificați pentru a vă asigura că „își aruncă conținutul intestinal” înainte de a fi înghețați.

Criticii au sugerat că odată ce insectele devin acceptate pe scară largă ca aditivi alimentari, consumul lor va deveni normalizat în general.

Noua Ordine Mondială a decis că oamenii trebuie să mănânce insecte pentru a preveni schimbarea climei, în conformitate cu ideologia elitei. Cu toate acestea, în loc să se supună fără crâcnire „experților”, așa cum s-a întâmplat cu politica Covid, oamenii au rezistat și nu s-au înghesuit să înecrce măcar. Așa că de acum ne vor strecura  pe furiș insecte în mâncare.

Dacă se folosesc insecte, acestea trebuie incluse pe lista de ingrediente a produsului, astfel încât consumatorii să poată decide singuri dacă le cumpără sau nu, ne liniștește Comisia Europeană. Dar să fim serioși, cine citește de fiecare dată ingredientele folosite în produsele pe care le cumpărăm?

De asemenea, Uniunea Europeană a aprobat recent utilizarea Alphitobius diaperinus, altfel cunoscut sub denumirea de viermele mic, pentru consumul uman. Acesta este al patra insectă aprobată după viermele galben uscat, lăcusta călătoare și greierele de casă.

Tehnocrații globaliști și activiștii schimbărilor climatice au făcut lobby constant pentru ca oamenii să înceapă să mănânce insecte pentru a lupta împotriva încălzirii globale, în ciuda faptului că practica este legată de infecții parazitare iar obiceiurile alimemtare europene nu conțin deloc asemenea ingrediente, acestea fiind specifice Asiei.

Știm deja că elitele care au vizitat recent Davos, la invitația Forumului Economic Mondial, ne vor obliga să trecem la dieta cu insecte, în timp ce ei vor fi serviți cu cele mai alese feluri de mâncare clasice, cu care sau fără, însă sigur fără insecte.

În noiembrie, Washington Post a dus o întreagă campanie în care îi îndemna pe americani că, în loc de o cină tradițională de Ziua Recunoștinței (și nu numai), care acum nu este accesibilă financiar pentru un sfert dintre familii, ar trebui să mănânce insecte. Motivul nu era unul financiar, ci ideologic, curcanii sunt răi că omoară planeta dar insectele sunt bune că o salvează.

Revoluția alimentară a început deja. Crescătorii de animale din Țările de Jos sunt obligați să renunțe la fermele lor, copiii de școală sunt îndoctrinați să mănânce gândaci, în timp ce în multe școli germane, britanice și americane s-a interzis complet carnea.

Guvernul britanic experimentează hrănirea copiilor africani cu viermi, lăcuste și muște

 

 

În „Strategia de la fermă la furculiță” din 2020, Comisia UE a numit insectele o sursă alternativă de proteine care ar putea sprijini tranziția către o aprovizionare mai durabilă cu alimente.

Potrivit agenției cu sediul la Bruxelles, creșterea insectelor pentru hrană are o serie de beneficii. Acestea includ mai puține gaze cu efect de seră, mai puțină apă și utilizarea terenurilor și mai puține deșeuri alimentare.

Deoarece pot apărea reacții alergice la persoanele sensibile, avertismentele în acest sens sunt obligatorii.

Organizația ONU pentru Alimentație și Agricultură descrie, de asemenea, insectele ca hrană sănătoasă, care oferă un nivel ridicat de grăsimi, proteine, vitamine, fibre și minerale.

Autoritatea alimentară a UE examinează în prezent alte opt cereri pentru produse din insecte deci anii ce vor urma vor însemna sfârșitul bucătărie tradiționale ppe care o cunoaștem iar peste o generație sau două meniurile noastre vor părea doar literatură gastronomico- fantastică.

Ultimele știri

Greșeli majore în războiul din Ucraina

Războiul din Ucraina este consecința unei serii de erori strategice și de evaluare făcute de toate părțile aflate în conflict. În mod cert, dacă măcar o parte dintre aceste erori ar fi fost evitate,...

Loading



Cele mai citite



Te-ar putea interesa

Loading


Loading